Τι επιφυλάσσει το 2020 για όλα τα ζώδια; - Ταύρος

ΤΑΥΡΟΣ
21 Απριλίου - 20 Μαίου

Ας ξεκινήσουμε από το καλά νέα για εσάς αφού οι πλανήτες έχουν αποφασίσει να σας φερθούν με συμπάθεια φέτος και αυτό είναι σίγουρα προς όφελός σας αν καταφέρετε να αφήσετε στην άκρη τις αναστολές σας και να είστε περισσότερο δεκτικοί στα νέα δεδομένα! Αρχικά, σας ευνοεί ο Δίας από τον Αιγόκερω ο οποίος θα είναι βοηθητικός όλη την χρονιά!

Επιπλέον βοήθειες θα πάρετε από την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο από 5 Μαρτίου έως 2 Απριλίου που θα σας βοηθήσει να διακριθείτε σε ένα γνώριμό σας άθλημα που δεν είναι άλλο από τον έρωτα!

Ερωτικά είστε κτητικοί, κάτι που σας χαρακτηρίζει, αλλά σε κάθε περίπτωση είστε αυτοί που θα δείξετε τα συναισθήματά σας πρώτοι για να σας ακολουθήσουν μετά και οι άλλοι.

Επαγγελματικά, σίγουρα η χρονιά έχει ευκαιρίες επιμόρφωσης, κυρίως σε καινούργιες ιδέες!

Έτσι λοιπόν, 20 Φεβρουαρίου, 27 Ιουλίου και 12 Οκτωβρίου είναι οι ημερομηνίες που έχετε τη δυνατότητα να το πετύχετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στους ανταγωνιστές σας γιατί διακρίνεστε και δημιουργείτε αντιζηλίες κάτι που θα το καταλάβετε έντονα στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς.

Οι Εκλείψεις του καλοκαιριού σας κάνουν ανοιχτούς και ιδιαίτερα αυτή της 21 Ιουνίου στον Καρκίνο και της 5 Ιουλίου στον Αιγόκερω σας ανοίγουν μία προοπτική η οποία θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις που θα σας αλλάξουν ριζικά τη ζωή! Διάβασε περισσότερα στο www.astrologos.gr

Για άμεσες απαντήσεις για ένα μέλλον χωρίς μυστικά κάλεσε τώρα στο 14901

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ:
counter
MOST POPULAR
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 2
15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 2594100
FAX: 210 2594000

Για να διαφημιστείτε στο FTHIS.GR επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας:

Διεύθυνση Διαφήμισης:
e-mail: info@fthis.gr
Tηλ.: 210 2594100

Like us Follow us Find us
fthis.gr
Daphne