Τι επιφυλάσσει το 2020 για όλα τα ζώδια; - Αιγόκερως

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η χρονιά σας θέτει στο κέντρο των εξελίξεων και αυτό δεν είναι κακό αν σκεφτείτε ότι εσείς θα αποφασίζετε για αυτά που σας συμβαίνουν άλλοτε με ηρεμία άλλοτε όμως με εντάσεις αφού αυτό που θέλετε απαιτεί θυσίες …

Αρχικά έχετε τις ευεργεσίες του Δία που είναι πολύ σημαντικός για εσάς αφού σας δίνει τον χρόνο που χρειάζεστε και να είστε σίγουροι ότι θα έχετε και μία ευκαιρία να επανορθώσετε για τις παραλείψεις σας.

 Ήδη από το τέλος του 2019 πιστεύετε ότι η στρατηγική δράσης σας πρέπει να γίνει διαφορετική και κυρίως βλέπετε ότι η στασιμότητα δε σας βοηθάει …

Η αλήθεια είναι ότι αυτή την χρονιά το κύριό σας μέλημα είναι η οικογένεια και πως θα κρατήσετε τις ισορροπίες …. Στην προσπάθεια σας να τους ικανοποιήσετε όλους μπορεί να έχετε αυξημένα νεύρα!

Ο Άρης στον Κριό από τις 28 Ιουνίου και για όλο τον χρόνο είναι για εσάς ένα αγκάθι που θέλετε να το ξεριζώσετε από τη ρίζα …

Η Έκλειψη στις 10 Ιανουαρίου εγκαινιάζει μία αλλαγή στον τρόπο που θέλετε να ψάξετε το μέσα σας… Είναι μία δύσκολη διαδικασία στην οποία θα μπείτε και με τη σύνοδο Κρόνου-Πλούτωνα στις 12 Ιανουαρίου γιατί αυτό που φοβάστε είναι αυτό που θα πολεμήσετε.

Οι Εκλείψεις του καλοκαιριού στις 21 Ιουνίου και 5 Ιουλίου σας επηρεάζουν θέτοντάς σας και πάλι ερωτήματα για το ποιοι είστε, που πάτε και αν έχετε πάρει το σωστό δρόμο, ή αυτόν που θεωρείτε εσείς σωστό.

Τα οικονομικά σας έχουν διακυμάνσεις όλη την χρονιά αφού το να πιάσετε την καλή και να ανεξαρτητοποιηθείτε σε αυτό το κομμάτι μοιάζει με ένα όνειρο που δύσκολα θα πραγματοποιηθεί, ωστόσο μπορείτε να το προσπαθήσετε!

Διάβασε περισσότερα στο www.astrologos.gr

Για άμεσες απαντήσεις για ένα μέλλον χωρίς μυστικά κάλεσε τώρα στο 14901

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ:
counter
MOST POPULAR
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 2
15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 2594100
FAX: 210 2594000

Για να διαφημιστείτε στο FTHIS.GR επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας:

Διεύθυνση Διαφήμισης:
e-mail: info@fthis.gr
Tηλ.: 210 2594100

Like us Follow us Find us
fthis.gr
Daphne