counter

Σασμός - Spoiler: Απόφαση-βόμβα από τον Μανόλη - Πιάνει τον Μαθιό με τη Βασιλική και θέλει να τον καταγγείλει

Σασμός - Spoiler: Απόφαση-βόμβα από τον Μανόλη - Πιάνει τον Μαθιό με τη Βασιλική και θέλει να τον καταγγείλει

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός»;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια. Σύμφωνα με τη Σοφία Τσίρκα και το περιοδικό TV O’Clock που κυκλοφορεί, ο Μανόλης πιάνει στα πράσα τον Μαθιό να φιλιέται µε τη Βασιλική και παίρνει µία καθοριστική απόφαση. Να τον καταδώσει την Αστυνομία αποκαλύπτοντας πως τον είδε να σκοτώνει τον Στεφανή. 

Ο φόβος του Μανόλη

Ο Μανόλης από την ηµέρα του φόνου του Στεφανή βασανίζεται από τις εφιαλτικές µνήµες που έχει από τη στιγµή της δολοφονίας. Είναι ο μοναδικός που γνωρίζει πως ο Μαθιός σκότωσε τον άντρα και το γεγονός πως δεν το αποκαλύπτει σε κανέναν του δηµιουργεί τύψεις και ενοχές. Ωστόσο, φοβάται πως αν το κάνει θα ξεσηκώσει έναν νέο κύκλο αίµατος και θα πληγώσει ανεπανόρθωτα τον Νικηφόρο, ο οποίος έχει τον Μαθιό σαν δεύτερο πατέρα του. Ο Μανόλης, όπως θα δούµε, κάνει ό,τι µπορεί προκειµένου να συνεχίσει τη ζωή του και είναι αποφασισµένος να µη µιλήσει σε κανέναν. Μάλιστα, τόσο ο ίδιος όσο και ο Νικηφόρος ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τη φοιτητική τους ζωή και έτσι ελπίζει πως σιγά σιγά θα ξεχαστούν όλα.

Ο Μανόλης κοντά στην ομολογία για τη δολοφονία του Στεφανή

Όπως θα δούµε, όµως, ο Αντώνης συνεχίζει να πιστεύει πως ο νεαρός γνωρίζει την αλήθεια και δεν µιλάει. Ο αστυνόµος δεν θέλει να τον πιέσει, για να µην τον τροµάξει. Ωστόσο, προσπαθεί να τον πλησιάσει και να κερδίσει την εµπιστοσύνη του προκειµένου έτσι να τον πείσει πως πρέπει να µιλήσει για να τιµωρηθεί ο πραγµατικός ένοχος. Μάλιστα, ο Αντώνης ένα βράδυ τον καλεί να τον συνοδεύσει σε µία βαρκάδα. Εκεί µένουν µόνοι τους και ο Μανόλης είναι ένα βήµα πιο κοντά στο να οµολογήσει στην Αστυνοµία τι είδε την ηµέρα του φονικού.

Ο Μανόλης πιάνει Μαθιό και Βασιλική στα πράσα

Λίγο µετά, όµως, το µετανιώνει, καθώς και πάλι σκέφτεται τις συνέπειες που θα έχει µια τέτοια αποκάλυψη. Κι ενώ και εκείνος προσπαθεί να καταλάβει γιατί ο Μαθιός έφτασε στο σηµείο να σκοτώσει τον Στεφανή, θα γίνει µάρτυρας ενός συµβάντος που ίσως του λύσει τις απορίες. Κάνοντας βόλτα µε τον σκύλο του σε ένα απόµερο σηµείο του χωριού βλέπει από µακριά τον Μαθιό να συζητάει µε τη Βασιλική. Ο νεαρός κρύβεται και τους παρακολουθεί όταν γίνεται µάρτυρας ενός παθιασµένου φιλιού ανάµεσά τους. Ο Μανόλης παγώνει και δεν µπορεί να το πιστέψει. Αρχίζει να σκέφτεται πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή για τη Βασιλική. Όµως, και πάλι αποµακρύνεται γρήγορα χωρίς κανείς να τον καταλάβει. Τις επόµενες µέρες, ο ίδιος και ο Νικηφόρος έχουν µπει στην τελική ευθεία για τη µετακόµιση και είναι έτοιµοι να αποχαιρετήσουν τους δικούς τους και τη ζωή τους στο χωριό για να εκπληρώσουν τα όνειρά τους. Ωστόσο, οι τύψεις τον κατατρέχουν.

Ο Μανόλης αποφασίζει να καταδώσει τον Μαθιό

Η Αστυνοµία συνεχίζει τις έρευνες για τον δολοφόνο, αλλά ο Μαθιός δεν είναι ανάµεσα στους υπόπτους και ο Μανόλης νιώθει άσχηµα που ενώ µπορεί να βοηθήσει δεν το κάνει. Όπως θα δούµε στα επόµενα επεισόδια, όµως, δεν αντέχει να ζει άλλο µε τις µνήµες από την ηµέρα του φονικού και σκέφτεται πλέον σοβαρά να καταδώσει τον Μαθιό στην Αστυνοµία!

 

MOST POPULAR
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 2
15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 2594100
FAX: 210 2594000

Για να διαφημιστείτε στο FTHIS.GR επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας:

Διεύθυνση Διαφήμισης:
e-mail: info@fthis.gr
Tηλ.: 210 2594100

Like us Follow us Find us
fthis.gr
Daphne