counter

Έρωτας μετά: Αυτοί είναι οι χαρακτήρες του νέου σίριαλ του ALPHA

Έρωτας μετά: Αυτοί είναι οι χαρακτήρες του νέου σίριαλ του ALPHA

"Έρωτας μετά" είναι η νέα σειρά του ALPHA που προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

Έρωτας μετά - Οι χαρακτήρες

Κωνσταντίνος Δούκας (Αντώνης Καρυστινός), Επιχειρηματίας

Ο σύζυγος της Ηλέκτρας. Μοναχοπαίδι και μοναδικός κληρονόμος της οικογενειακής επιχείρησης Δούκας, μιας από τις μεγαλύτερες αλιευτικές εταιρείες της χώρας.

Ο Κωνσταντίνος  παντρεύτηκε την Ηλέκτρα, την κοπέλα του όταν ήταν στο λύκειο. Παρά τον ισχυρό του χαρακτήρα, ο Κωνσταντίνος  ήταν πάντα ένα κοινωνικός και χαρισματικός άνθρωπος. Δεν είναι εργασιομανής, απολαμβάνει τη ζωή και κυνηγά τις απολαύσεις.

Στην ηλικία των 28 ετών, γεννήθηκαν τα δίδυμα, η Άντι  και ο Γεράσιμος. Από τότε, ο Κωνσταντίνος  βρήκε την πλήρωση στο σπίτι, με την οικογένειά του.

Ο καιρός πέρασε και ο Κωνσταντίνος  άρχισε να νιώθει πλήξη με τη ζωή του, με τη σταθερότητα που είχε δημιουργήσει. Αγαπά ακόμη τη γυναίκα του, αλλά έχει αρχίσει να διψά για περιπέτεια και καινούριες χαρές, σαν κάποιος που μόλις ξύπνησε από βαθύ λήθαργο. Οι καινούριοι φίλοι στη ζωή του, ο Χρήστος και η Άννα, είναι μια νέα πηγή ενέργειας γι’ αυτόν. Ο Κωνσταντίνος διασκεδάζει με τον Χρήστο κι απολαμβάνει την απλότητα της Άννας.

Ο Κωνσταντίνος ένιωσε έλξη για την Άννα από την πρώτη στιγμή που την είδε. Και θέλει ειλικρινά να βοηθήσει τον Χρήστο στις δουλειές που αναλαμβάνει. Η φιλία τους έχει γίνει δυνατότερη και οι κοινές τους δραστηριότητες έχουν γίνει η αγαπημένη τους διασκέδαση.

Άννα Μακρίδη (Βάσω Λασκαράκη)  νοικοκυρά, δασκάλα τάνγκο

Η σύζυγος του Χρήστου. Ευέξαπτη, ντόμπρα, ευαίσθητη. Έχει έντονα συναισθήματα και ισχυρές αρχές. Ο ρόλος της μητέρας και της συζύγου την κέρδισε από νωρίς και της στέρησε όλες τις επαγγελματικές φιλοδοξίες της.

Η Άννα άφησε τη δουλειά της ως καθηγήτρια τάνγκο για να φροντίσει το σπίτι, τον σύζυγο και την κόρη της Ειρήνη, από 19 χρόνων. 

Δύο χρόνια μετά γεννήθηκε ο γιος τους Νίκος.

Η Άννα είναι πάντα γεμάτη ενέργεια και ζωή, ακόμη κι αν κάθεται σπίτι όλη μέρα. Είναι εξαιρετική μαγείρισσα και πολύ ικανή στις χειροτεχνίες.

Πέρασε τα παιδικά της χρόνια σ’ ένα χωριό. Αυτή η εμπειρία της έδωσε μια επαρχιώτικη ματιά και μια σχέση με τη γη και το νερό.

Η φιλία της με τη Ηλέκτρα και τον Κωνσταντίνο ανοίγει έναν καινούργιο κόσμο για την Άννα. Ο Κωνσταντίνος την εμπνέει και η Ηλέκτρα της δίνει νέα κίνητρα. Μετά από πολλά χρόνια, η Άννα ξαναρχίζει το τάνγκο και διδάσκει μια ομάδα, την οποία συγκέντρωσε η Ηλέκτρα, στην οποία ανήκει και ο Κωνσταντίνος.

Η Άννα αισθάνεται ότι γίνεται ξανά το επίκεντρο της προσοχής και της εκτίμησης των άλλων και μέσα απ’ τα μάτια του Κωνσταντίνου βλέπει τον καλύτερο εαυτό της.
Η Ηλέκτρα γίνεται μια φίλη που την εμπνέει. Της παρέχει πρόσβαση σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, και ταυτόχρονα τρέφεται από την αυτοπεποίθηση και τον αυθορμητισμό της.

Χρήστος Μακρίδης (Μάριος Αθανασίου) Εργολάβος

Ο σύζυγος της Άννας. Άνθρωπος με διαίσθηση κι αποφασιστικότητα, η αισιοδοξία του τον βοήθησε να προκόψει και να συντηρήσει την οικογένειά του. Αφού είχε κάνει καριέρα ως αστυνομικός για πολλά χρόνια και πάνω που θα τον προήγαγαν σε διευθυντή, αποφάσισε να αποσυρθεί για την οικογένειά του. Δούλεψε ως οικοδόμος κι έγινε εργολάβος. Είναι ικανός σε κάθε δουλειά κι ονειρεύεται να διευθύνει διάφορες ομάδες, που θα αναλαμβάνουν διαφορετικά έργα. Ο Χρήστος είναι έξυπνος, παρότι δεν είναι μορφωμένος. Είναι ευαίσθητος, αλλά δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματά του. Έχει χιούμορ και είναι πολύ τρυφερός με τη γυναίκα και πολύ καλός πατέρας. Η κόρη του Ειρήνη ξυπνά μέσα του ένα προστατευτικό και κτητικό ένστικτο. Ο γιος του Νίκος τον φέρνει αντιμέτωπο με τις βαθύτερες εσωτερικές συγκρούσεις του: τη σχέση του με τον ρόλο του πατέρα και του παιδιού, την παιδική του ηλικία και τις αξίες του. Ο Χρήστος δεν τα πήγε ποτέ καλά με  τον πόθο, τις απολαύσεις ή την ελευθερία. Πάντα τον καθοδηγούσαν οι ανάγκες, οι ευθύνες και το καθήκον. Ο Χρήστος επιτρέπει στον εαυτό του να απολαύσει την πολυτέλεια που του προσφέρει ο Κωνσταντίνος. Αυτή η γνωριμία γίνεται η κινητήριος δύναμη που θα τον ωθήσει να ανέλθει επαγγελματικά καθώς του ανοίγει την πόρτα σ’ ένα ευρύ φάσμα νέας πελατείας. Ο ίδιος ο Κωνσταντίνος  γίνεται η κύρια πηγή εισοδήματός του.

Ηλέκτρα Δούκα (Έμιλυ Κολιανδρή) Ζωγράφος

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου. Ψυχαναγκαστικά τελειομανής, περισσότερο με την εμφάνιση παρά με το περιεχόμενο, η Ηλέκτρα χαρακτηρίζεται από μια εκλεπτυσμένη αισθητική και πάντα προσπαθεί να τηρεί τα προσχήματα.

Η μόρφωση και η κουλτούρα της την έκαναν αυστηρή, αλλά το πάθος της για ομορφιά την οδήγησε να συναναστραφεί καλλιτέχνες με ιδιαίτερο στυλ, το οποίο υιοθέτησε ως δικό της.

Της αρέσουν τα μοντέρνα και «παράξενα» πράγματα. Έχει μπρίο, ταπεραμέντο και χιούμορ.

Αν και αφιέρωσε τη ζωή της στην ανατροφή των παιδιών της, τώρα περνά ένα είδος δεύτερης εφηβείας, δίνοντας χρόνο στον εαυτό της και στις επιθυμίες της.

Το ποτό είναι ο σύμμαχός της όταν θέλει να διασκεδάσει και να χαλαρώσει. Αγαπά τον άντρα της και δεν σκέπτεται να αλλάξει τη ζωή της.

Με την Άννα, ανακάλυψε μια αληθινή φίλη. Η Άννα έγινε η σύμβουλος και η έμπιστή της, η διέξοδος και η σύντροφός της στις στιγμές αληθινής επικοινωνίας, που ποτέ πριν δεν είχε βιώσει η Ηλέκτρα. Γνωρίζοντας η μία τον διαφορετικό κόσμο της άλλης, ένιωσαν και οι δύο λίγο σαν ξένες, αλλά έχτισαν μια νέα πραγματικότητα.

Αποστόλης Δαλέσης (Κώστας Κόκλας), μηχανικός αυτοκινήτων

Ο αδελφός της Άννας. Είναι επαρχιώτης και μένει στο χωριό. Η αδελφή του, η μόνη γυναίκα σ’ ένα σπιτικό χωρίς μητέρα, είναι παραδόξως αυτή που κατάφερε να ξεφύγει από αυτό το περιβάλλον. Εξαιτίας αυτού, ο Αποστόλης αισθάνεται ένα μίγμα θαυμασμού και μίσους για την Άννα. Εγκαταστάθηκε στην πόλη κι έκοψε όλους τους δεσμούς με το παρελθόν της. Ο λόγος γι’ αυτό ήταν μια οικογενειακή τραγωδία, στην οποία ο Αποστόλης έπαιξε καίριο και άγριο ρόλο.

Αφότου φεύγει η Άννα και πεθαίνουν ο πατέρας και οι θείοι του, ο Αποστόλης παντρεύεται την Κική, μια κοπέλα από τη γειτονική πόλη. Κάνουν ένα γιο και χωρίζουν λίγο καιρό αργότερα, λόγω του εθισμού του Αποστόλη στο αλκοόλ. Η γυναίκα και ο γιος του επιστρέφουν στην πόλη κι ο Αποστόλης μένει μόνος στο άντρο του, που γίνεται πιο παραμελημένο και βρώμικο μέρα με την ημέρα. Άθελά του γίνεται συνένοχος και άλλοθι της αδελφής του. Και στη συνέχεια βασικός παράγοντας της υπόθεσης που προσπαθεί να εξιχνιάσει η αστυνομία.

Αντιγόνη Δούκα (Μπέττυ Λιβανού), Επιχειρηματίας

Η Αντιγόνη είναι η μητέρα του Κωνσταντίνου Δούκα, που είναι το μοναδικό της παιδί. Η Αντιγόνη είναι νοσηρά προσκολλημένη στον Κωνσταντίνο. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν  αγαπάει και τα εγγόνια της, αλλά είναι μια ψυχρή και χειριστική γιαγιά. Διοικεί την οικογενειακή περιουσία, που δημιουργήθηκε από τον σύζυγό της, τον Λύσανδρο Δούκα.

Ο στόχος της; Η νύφη της Ηλέκτρα, την οποία αιτιάται για τη δυστυχία της. Εάν ο γιος της είχε ερωμένη την Άννα, με την οποία βρισκόταν όταν έγινε το ατύχημα, το φταίξιμο ήταν της Ηλέκτρας.

Όταν ο γιος της πέσει σε κώμα, η Αντιγόνη θα αναλάβει την εταιρεία. Θα ανακαινίσει το γραφείο του γιου της, θα απολύσει προσωπικό και θα μπλοκάρει την εταιρική πιστωτική κάρτα της Ηλέκτρας. Όμως η  Ηλέκτρα θα πολεμήσει για τα δικαιώματά της ως συζύγου του Κωνσταντίνου για να αντιμετωπίσει την Αντιγόνη.

Λύσανδρος Δούκας (Νίκος Γαλανός), Επιχειρηματίας

Πατέρας του Κωνσταντίνου. Δεν βρήκε την εταιρία έτοιμη, αλλά κόπιασε υπερβολικά για να την ξεκινήσει και να την φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα.

Είναι φιλόδοξος άνθρωπος. Ήθελε ο κόσμος να τον αναγνωρίζει για τη σκληρή δουλειά του και για αυτό έβαλε τα δυνατά του στη δημιουργία της εταιρείας. Όλη του η ζωή ήταν η δουλειά του σε σημείο να καταντάει μίζερος και χωρίς ενδιαφέροντα.

Ύστερα από μια σοβαρή εγχείρηση όπου φοβήθηκε για τη ζωή του, κατάλαβε ότι χρειάζεται να ζήσει πραγματικά, έστω όσα χρόνια του απέμειναν.

Η σχέση του με την Αντιγόνη ήταν τόσο χάλια πλέον, που δεν μπήκε καν στον κόπο να κρύψει τη νέα του σχέση με τη Μάγδα, την οποία έφερε και στην εταιρεία να δουλέψει. Η Μάγδα του έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση και περισσότερη όρεξη για δουλειά και ζωή.

Γιώργος Αθανασιάδης (Μιχάλης Λεβεντογιάννης), Αστυνομικός ντετέκτιβ

Ικανός και παθιασμένος, θα αναλάβει την υπόθεση και θα έχει ένα παραπάνω κίνητρο για να εμπλακεί προσωπικά στην έρευνα: τον ενθουσιασμό της συζύγου του της Νόρας. Ο Γιώργος έχει ένα πλήθος από ανεπίσημες πηγές (εμπειρογνώμονες, θιασώτες αστυνομικών υποθέσεων) και τη σύζυγό του, που θα ενθουσιαστεί με την ιστορία των δύο οικογενειών. Ο Γιώργος είναι αυτός που θα βρει στοιχεία και βίντεο από κάμερες ασφαλείας, ιστορικό συνομιλιών στο ίντερνετ και e-mail.

Νόρα Αθανασιάδη (Ευγενία Σαμαρά), Kαθηγήτρια και Συγγραφέας

Η σύζυγος του Γιώργου Αθανασιάδη. Η μυστήρια υπόθεση του Κωνσταντίνου Δούκα και της Άννας Μακρίδη βρίσκουν τη Νόρα μέσα σε μία κρίση κατάθλιψης. Έχει μόλις βιώσει μια αποτυχία, μετά από τρεις εξωσωματικές προσπάθειες μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια.

Είναι καθηγήτρια, αλλά στη συγκεκριμένη φάση δεν δουλεύει, έχει πάρει άδεια για ιατρικούς λόγους.

Η υπόθεση που ερευνά ο άντρας της θα είναι σαν μία ένεση ενθουσιασμού γι’ αυτήν και, μετά από χρόνια στα οποία δεν έγραφε τίποτα, θα παρακολουθήσει κάθε λεπτομέρεια για να μπορέσει να γράψει ένα αστυνομικό μυθιστόρημα. Θα ξαναμείνει έγκυος και ο Γιώργος θα προσπαθήσει να την κρατήσει έξω απ’ αυτή την ιστορία του Δούκα και της Μακρίδη.

Ηλίας Δούκας (Γιώργος Παπαπαύλου), Ξάδελφος του Κωνσταντίνου και Συνέταιρος στην εταιρεία.

Είναι ο έμπιστος της Αντιγόνης.

Ο Ηλίας υπεξαιρεί προϊόντα της εταιρείας και τα πουλά με δική του επωνυμία.
Αυτό προκαλεί την αντιπαράθεση των δύο εξαδέλφων.

Η Αντιγόνη έπαιρνε πάντοτε τη μεριά του ανιψιού της. Τον εμπιστεύεται τυφλά και δεν φαντάζεται τις τεράστιες ποσότητες που διοχετεύει κάθε χρόνο ο Ηλίας στο παράλληλο δίκτυο διανομής του.

Η έρευνα του τροχαίου που άφησε τον Κωνσταντίνο σε κώμα, θα φέρει στο φως και τις ύποπτες δοσοληψίες του Ηλία μέσα στην εταιρεία και τη σχέση του με την Όλγα, τη λογίστρια της εταιρείας.

Όλγα Χουρμούζη (Γωγώ Καρτσάνα), Λογίστρια

Εργάζεται στην εταιρία του Κωνσταντίνου. Είναι πολύ καλή στο να παρουσιάζει οτιδήποτε με τον τρόπο που την συμφέρει για να κερδίσει η ίδια.

Στόχος της είναι πάντα να παίρνει αυτό που θέλει, ακόμα και αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσει κάποιους. Στην προσπάθειά της αυτή καταλήγει να την χρησιμοποιούν άλλοι. Τους το επιτρέπει για όσο την συμφέρει. Δεν θα δίσταζε να αλλάξει στρατόπεδο, αν άλλαζαν και τα συμφέροντα της.

Συνεργάζεται με τον Ηλία στο να τον βοηθάει να κλέβει λεφτά από την εταιρεία γιατί έχει κέρδος και η ίδια. Δεν φοβάται μην την πιάσουν. Της αρέσει ο κίνδυνος, αλλά επίσης έχει εμπιστοσύνη και στις διπλωματικές της ικανότητες.

Μάγδα Καλινδέρη (Αλεξάνδρα Παλαιολόγου), Διευθύντρια του εργοστασίου παραγωγής της αλιευτικής εταιρείας Δούκα

Αυταρχική, και αξιαγάπητη ταυτόχρονα, είναι η γυναίκα που διατηρεί το υψηλό επίπεδο παραγωγής της εταιρείας. Δουλεύει στο εργοστάσιο πολλά χρόνια. Είναι η μόνη που τολμά να αντιμιλήσει στους ιδιοκτήτες και είναι η εγγύηση ότι όλα θα συνεχίσουν να λειτουργούν, παρά τις συγκρούσεις των ατόμων.

Είναι η γυναίκα που θα ξαναδώσει ζωή και χαρά στον Λύσανδρο, έστω για λίγο.
Μετά το ατύχημα θα σταθεί δίπλα στην Ηλέκτρα ως φίλη και μάνα, κάτι που θα εξοργίσει ακόμα περισσότερο την Αντιγόνη.

Ιδιωτικός ντετέκτιβ Παπαδόπουλος (Δημήτρης Ξανθόπουλος)

Θα ξεκινήσει την παράλληλη με την αστυνομία έρευνα. Έμπιστος της Αντιγόνης κι επικεφαλής ενός σημαντικού δικαστικού δικτύου. Θα κάνει σχέση από συμφέρον στην αρχή και από έρωτα στη συνέχεια με την Όλγα, την οποία θα την χρησιμοποιήσει στην έρευνά του.

Αλίκη Βαρελλά (Λένα Δροσάκη), Δικηγόρος

Έχει δικό της δικηγορικό γραφείο και είναι πολύ έμπειρη για την ηλικία της. Η Αλίκη μπαίνει στην ιστορία όταν κάνει σχέση με τον  Νίκο Μακρίδη, το γιο του Χρήστου και της Άννας.  Ο Νίκος γίνεται το σεξουαλικό παιχνίδι της Αλίκης, ο οποίος με τη σειρά του θα βρει στην Αλίκη μια ζεστή αγκαλιά.

Είναι έξυπνη και, πάνω απ’ όλα θαρραλέα, καθώς είναι συνηθισμένη να επιβάλλεται στον κόσμο των ποινικολόγων, που κυριαρχείται από άνδρες κι είναι εχθρικός απέναντί της. Δεν φοβάται τις φυλακές και η επιθετικότητα την κινητοποιεί.

Αστυνομικός Διευθυντής Φώτης Σαράντης, (Νίκος Νικολάου)

Πρώην συνάδελφος του Χρήστου, κατόρθωσε να προαχθεί σε διευθυντή όταν αποφάσισε ο Χρήστος να παραιτηθεί.

Αν και ο Χρήστος απορρίπτει οτιδήποτε σχετίζεται με την αστυνομία, θα αναγκαστεί να συμφιλιωθεί μέσα του με το παρελθόν του, όταν αντιμετωπίσει την έρευνα του ατυχήματος.

Ο Διευθυντής θα θέλει να βεβαιωθεί ότι η έρευνα είναι εξονυχιστική και να αντιμετωπίσει την υπόθεση σαν κάτι ιδιαίτερο, αλλά οι προθέσεις του θα πληγώσουν ακόμη πιο βαθιά την περηφάνια του Χρήστου. Η απιστία της Άννας και η προδοσία του φίλου του θα τον εκθέσουν στα μάτια αυτών που μοιάζουν με τον πατέρα του: των αστυνομικών.

Ο Φώτης, ο διευθυντής, θα πάρει τη θέση του φίλου.

Κική (Εύα Κοτανίδου), Υπάλληλος σε φούρνο

Η πρώην σύζυγος του Αποστόλη, αδελφού της Άννας, και πολύ καλή φίλη της Άννας και μετά το χωρισμό της από τον Αποστόλη. Η Κική είναι κλειστή και φοβισμένη. Διατηρούσε πάντα καλές σχέσεις με την Άννα και τώρα θέλει να βοηθήσει τον Χρήστο, αλλά φοβάται την εκδίκηση του πρώην συζύγου της, Αποστόλη.

Στάθης (Σόλων Τσούνης)

Οικογενειακός φίλος του Κωνσταντίνου και της Ηλέκτρας. Παρακολουθεί τα μαθήματα τάνγκο της Άννας, χωρίζει τη γυναίκα του Σοφία, με την οποία έχουν πολύ κακές σχέσεις, και κάνει σχέση με μια πολύ μικρότερή του. Θα φλερτάρει επιθετικά την Άννα και όταν ανακαλύψει τη σχέση του Κωνσταντίνου με την Άννα, θα τους εκβιάζει.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Άντυ (Αντιγόνη) Δούκα (Ιζαμπέλα Μπαλτσαβιά), 17 ετών στο παρελθόν / 21 ετών στο παρόν

Η κόρη του Κωνσταντίνου και της Ηλέκτρας. Σπουδάζει ψυχολογία, προσπαθώντας να γιατρέψει παράλληλα τα παιδικά της τραύματα.  Δεν ήταν εύκολο γι’ αυτήν που είχε δίδυμο αδελφό, όπως δεν της ήταν εύκολο που μεγάλωσε υπό την προστασία της έντονης προσωπικότητας της μητέρας της.

Είναι κτητική και συγκεντρωμένη. Στη διάρκεια της εφηβείας της δεν βγήκε από τον κοινωνικό της κύκλο και το ατύχημα του πατέρα της θα τη συνταράξει, αναγκάζοντάς τη να αντιμετωπίσει ένα καινούργιο κόσμο. Αν και στην εφηβεία της είχε ήδη διαφοροποιηθεί από τον αδελφό της, όταν ο Γεράσιμος δημιούργησε μία σχέση αμοιβαίας κατανόησης με τον Νίκο, η Άντι είδε τον Νίκο σαν αντίζηλο και συγχρόνως όμως με ερωτική διάθεση.

Γεράσιμος Δούκας (Μιχαήλ Ταμπακάκης) 17 ετών στο παρελθόν /21 ετών στο παρόν

Ο γιος του Κωνσταντίνου και της Ηλέκτρας. Ευαίσθητος και αφηρημένος. Ντροπαλός, με δυσκολία στις κοινωνικές επαφές. Στην εφηβεία του, αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή του στις ταινίες και στα βιντεάκια, χωρίς να τον εμποδίζουν  οικονομικές ή οικογενειακές πιέσεις.
Αγαπά την αδελφή του και είναι πιστός κι εκδηλωτικός ως φίλος. Ο Νίκος γίνεται κάτι περισσότερο από φίλος του. Είναι ο αδελφός και σύμμαχός του στο μεγαλύτερο πάθος τους: τα ταινιάκια.

Το ατύχημα του πατέρα του θα τον συγκλονίσει, αλλά δεν θα κρίνει την Άννα, ούτε θα θελήσει να απομακρυνθεί από τον Νίκο. Θα προσπαθήσει να αναλάβει θέση ευθύνης στην οικογενειακή επιχείρηση, με πολλές δυσκολίες.

Ειρήνη Μακρίδη (Ιφιγένεια Καραμήτρου), 19 ετών στο παρελθόν / 22 ετών στο παρόν

Η κόρη του Χρήστου και της Άννας. Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ονειρεύεται ελευθερία και μια ζωή καλύτερη από της μητέρας της. Επαναστατεί ενάντια στους περιορισμούς που της επιβάλλει ο πατέρας της, αλλά πήρε απ’ αυτόν το γονίδιο της προόδου και την επιθυμία για μια καλύτερη ζωή. Δουλεύει στην εταιρεία του Κωνσταντίνου Δούκα.

Στη μητέρα της, η Ειρήνη βλέπει όλα όσα δεν θέλει να γίνει, αλλά θα νιώσει τις μυστικές, ενδόμυχες επιθυμίες της μητέρας της και τη διπλή ζωή που θα αρχίσει να βγαίνει στο φως.

Νίκος Μακρίδης, (Σταύρος Τσουμάνης), 17/21 ετών

Ο γιος του Χρήστου και της Άννας. Προσπαθεί να ξεφύγει απ’ την πραγματικότητα, φλερτάροντας με την υπερβολή.

Η φιλία του με τον Γεράσιμο του επέτρεψε να απολαύσει πράγματα στα οποία αλλιώς δεν θα είχε πρόσβαση. Είναι πιο φιλόδοξος από τον πατέρα του κι έχει πάρει την ευαισθησία της μητέρας του.

Ο Νίκος είναι αυτός που θα επηρεαστεί περισσότερο ψυχολογικά από τα γεγονότα. Θα ζήσει τη ζωή του με ακραίο τρόπο. Επαναστάτης, απρόβλεπτος, οι εναλλαγές στη διάθεσή του κι οι εξαφανίσεις του θα γίνουν μια ωρολογιακή βόμβα που θα κάνει τον Χρήστο να αισθάνεται οργισμένος κι αβοήθητος.

MOST POPULAR
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 2
15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 2594100
FAX: 210 2594000

Για να διαφημιστείτε στο FTHIS.GR επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας:

Διεύθυνση Διαφήμισης:
e-mail: info@fthis.gr
Tηλ.: 210 2594100

Like us Follow us Find us
fthis.gr
Daphne