counter

Σαρδέλες μαρινάτες με πιπεριά Φλωρίνης

Σαρδέλες μαρινάτες με πιπεριά Φλωρίνης

  • Κόψτε τα κεφάλια από τις σαρδέλες και απαλά µε τον αντίχειρά σας σπρώξτε από την πλευρά της κοιλιάς προς τα πίσω για να ανοίξει στη µέση η σαρδέλα. Βγάλτε το κόκαλο, ξεπλύνετε και τοποθετήστε σε ένα ταψί µε απορροφητικό χαρτί. Επαναλάβετε τη διαδικασία και για τις υπόλοιπες σαρδέλες.

 

  • Ρίξτε στο µίξερ τις πιπεριές µαζί µε το µισό ελαιόλαδο και χτυπήστε για λίγα δευτερόλεπτα (δεν θέλουµε να γίνει κρέµα).

 

  • Βάλτε σε ένα βαθύ µπολ µαζί µε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το ξύδι και τον χυµό λεµόνι, ανακατέψτε καλά, ρίξτε αλάτι, πιπέρι και προσεκτικά βάλτε µέσα µία µία τις σαρδέλες.

 

  • Σκεπάστε και αφήστε στο ψυγείο τουλάχιστον για 3 ώρες µέχρι να «ψηθούν» τα ψάρια.

 

  • Βγάλτε από το ψυγείο, σουρώστε από τη µαρινάτα και σερβίρετε σε πιατέλα σαν ορεκτικό ή µεζέ. Συντηρήστε µέσα στη µαρινάτα αν δεν καταναλωθούν άµεσα.  

 

Κόστος συνταγής: 10€  

Πηγή: Περιοδικό mytv

MOST POPULAR
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 2
15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 2594100
FAX: 210 2594000

Για να διαφημιστείτε στο FTHIS.GR επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας:

Διεύθυνση Διαφήμισης:
e-mail: info@fthis.gr
Tηλ.: 210 2594100

Like us Follow us Find us
fthis.gr
Daphne