counter

Μπριζόλα μοσχαρίσια με μουστάρδα

Μπριζόλα μοσχαρίσια με μουστάρδα

  • Ζητήστε από τον χασάπη να κόψει τις µπριζόλες σε πάχος τουλάχιστον 2 εκατοστών. Αφήστε τες εκτός ψυγείου για 30 λεπτά (ώστε να ζεσταθούν στο εσωτερικό τους, διαφορετικά ίσως παραψηθούν προσπαθώντας να πετύχουµε τη σωστή θερµοκρασία).

 

  • Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι το νερό µαζί µε τον ζωµό βοδινού σε µέτρια φωτιά. Προσθέστε τη µουστάρδα, το θυµάρι, την πιπερίτσα και το κρεµµυδάκι ψιλοκοµµένα.

 

  • Βράστε για 10 λεπτά και ρίξτε το βούτυρο. Αποσύρετε από την εστία και ανακατέψτε µέχρι να λιώσει το βούτυρο. Ανάψτε την ψησταριά σας και λαδώστε καλά τη σχάρα και το κρέας.  

 

  • Αλατίστε και ψήστε γυρνώντας συχνά. Επιλέξτε ως µέγιστο ψήσιµο το µέτριο προς καλοψηµένο. Αν ψήσετε παραπάνω, χάνεται όλη η υγρασία και σκληραίνει το κρέας (αν έχετε θερµόµετρο, µετρήστε στο κέντρο της µπριζόλας και υπολογίστε για µέτριο προς καλό 65-68 βαθµούς).

 

  • Αφήστε το κρέας για 5 λεπτά να «ξεκουραστεί» και κόψτε σε χοντρές φέτες, περιχύστε µε τη σάλτσα και συνδυάστε µε σαλάτα ή πατάτες.

  

Κόστος συνταγής: 14€  

Πηγή: Περιοδικό mytv

 

MOST POPULAR
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 2
15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 2594100
FAX: 210 2594000

Για να διαφημιστείτε στο FTHIS.GR επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας:

Διεύθυνση Διαφήμισης:
e-mail: info@fthis.gr
Tηλ.: 210 2594100

Like us Follow us Find us
fthis.gr
Daphne