counter

Μπριάμ με τζίντζερ (πιπερόριζα) & θυμάρι

Μπριάμ με τζίντζερ (πιπερόριζα) & θυμάρι

  • Καθαρίστε και βράστε τις πατάτες µέχρι να µαλακώσουν αρκετά.

 

  • Καθαρίστε και κόψτε σε µικρά τετράγωνα κοµµάτια το κρεµµύδι (περίπου 2x2 εκατοστά). Σε ένα τηγανάκι βάλτε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε το τζίντζερ µαζί µε το σκόρδο σε µέτρια φωτιά, ρίξτε µέσα τα κρεµµύδια και ανακατέψτε µέχρι να απορροφήσουν όλα τα αρώµατα. Βγάλτε από το τηγάνι και ρίξτε σε ένα µεγάλο µπολ.

 

  • Πλύνετε και κόψτε όλα τα υπόλοιπα λαχανικά, µαζί µε τις βρασµένες πλέον πατάτες, στο ίδιο περίπου µέγεθος µε τα κρεµµύδια για οµοιοµορφία στο αποτέλεσµα (όσο πιο µικρά κοπούν, τόσο πιο γρήγορα θα µαγειρευτούν) και ρίξτε µέσα στο µπολ µε τα κρεµµύδια. Προσθέστε άφθονο ελαιόλαδο, µερικά κλωνάρια φρέσκου θυµαριού, θαλασσινό αλάτι και ανακατέψτε απαλά µε τα χέρια σας.

 

  • Βάλτε σε πυρίµαχο σκεύος ή ταψί, προσθέστε µισό ποτήρι νερό και ψήστε σε προθερµασµένο φούρνο στους 160°C για 45 λεπτά. Βγάλτε από τον φούρνο και αφήστε σκεπασµένο για άλλα 15. Σερβίρετε σε ατοµικά µπολάκια και απολαύστε!

 

 

Κόστος συνταγής: 10€ 

 

Πηγή: Περιοδικό mytv

 

MOST POPULAR
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 2
15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 2594100
FAX: 210 2594000

Για να διαφημιστείτε στο FTHIS.GR επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας:

Διεύθυνση Διαφήμισης:
e-mail: info@fthis.gr
Tηλ.: 210 2594100

Like us Follow us Find us
fthis.gr
Daphne