counter

Μοσχάρι στιφάδο στον φούρνο με δεντρολίβανο & φουντούκια

Μοσχάρι στιφάδο στον φούρνο με δεντρολίβανο & φουντούκια

  • Προθερµάνετε τον φούρνο στους 160°C. Κόψτε σε χοντρά κοµµάτια το κρέας. Βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε µε λίγο ελαιόλαδο το κρέας µέχρι να πάρει έντονο σκούρο χρώµα. Σβήνετε µε το κρασί.

 

  • Σε ένα βαθύ σκεύος για τον φούρνο ρίξτε την τριµµένη ντοµάτα, τα κρεµµυδάκια καθαρισµένα και κοµµένα στη µέση, το δεντρολίβανο χοντροκοµµένο, το φουντούκι, αλάτι και ένα ποτήρι νερό. Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά και τοποθετήστε οµοιόµορφα το κρέας.

 

  • Σκεπάστε µε αλουµινόχαρτο ή καπάκι και ψήστε τουλάχιστον για 2 ώρες. Ελέγχετε την υγρασία κάθε µισή ώρα και προσθέστε νερό αν χρειαστεί (το κρέας ψήνεται πιο σωστά σε χαµηλές θερµοκρασίες, οπότε µη βιαστείτε). Σερβίρετε µε ρύζι ή πατάτες.

 

 

Κόστος συνταγής: 12€

 

Πηγή: Περιοδικό mytv

 

MOST POPULAR
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 2
15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 2594100
FAX: 210 2594000

Για να διαφημιστείτε στο FTHIS.GR επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας:

Διεύθυνση Διαφήμισης:
e-mail: info@fthis.gr
Tηλ.: 210 2594100

Like us Follow us Find us
fthis.gr
Daphne