counter

Κέικ με αχλάδι & τζίντζερ

Κέικ με αχλάδι & τζίντζερ

  • Προθερμάνετε τον φούρνο στους 160οC. Βουτυρώστε μια φόρμα για κέικ και ρίξτε λίγο αλεύρι. Ανακινήστε να πάει παντού, γυρίστε ανάποδα και χτυπήστε τη φόρμα να φύγει όσο δεν χρειάζεται. Βάλτε στο ψυγείο.

  

  • Βάλτε σε ένα μπολ τη μαύρη και την κρυσταλλική ζάχαρη με τα αυγά και χτυπήστε με ένα σύρμα για 1 λεπτό. Προσθέστε τη βανίλια, το αλεύρι, το μπέικιν και το αλάτι.

 

  • Ανακατέψτε καλά και ρίξτε το τζίντερ και τα αχλάδια κομμένα σε μικρά κυβάκια.

  

  • Γεμίστε τη φόρμα 2 εκατοστά χαμηλότερα από το μέγιστο ύψος της. Ψήστε για μία ώρα. Ξεφορμάρετε και σερβίρετε με παγωτό βανίλια.

  

 

Κόστος συνταγής: 6€  

 

Πηγή: Περιοδικό mytv

 

MOST POPULAR
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 2
15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 2594100
FAX: 210 2594000

Για να διαφημιστείτε στο FTHIS.GR επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας:

Διεύθυνση Διαφήμισης:
e-mail: info@fthis.gr
Tηλ.: 210 2594100

Like us Follow us Find us
fthis.gr
Daphne