counter

Φασολάκια με καπνιστή πανσέτα & μπέικον

Φασολάκια με καπνιστή πανσέτα & μπέικον

  • Κόψτε τις άκρες από τα φασολάκια και ελέγξτε για ίνες. Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι αρκετό νερό και βράστε τα φασολάκια για 5 περίπου λεπτά µέχρι να µαλακώσουν (όχι τελείως, πρέπει να είναι τραγανά).

 

  • Μεταφέρετε µε µια τρυπητή κουτάλα σε ένα µπολ µε νερό και πολύ πάγο για να σταµατήσει το ψήσιµό τους και να διατηρήσουν το πράσινο χρώµα. Αφήστε για 5 λεπτά και σουρώστε καλά.

 

  • Κόψτε την πανσέτα σε µικρά κοµµάτια και βάλτε σε κρύο τηγάνι µε λίγο ελαιόλαδο. Τοποθετήστε στην εστία σας και σοτάρετε σε µέτρια φωτιά µέχρι να απελευθερωθεί το λίπος τους και να γίνουν τραγανά.

 

  • Ρίξτε το σκόρδο τριµµένο και συνεχίστε για 1 λεπτό το σοτάρισµα. Προσθέστε τα φασολάκια στο τηγάνι, το ξίδι και τα φουντούκια σπασµένα, ανακατέψτε καλά και δοκιµάστε το αλάτι. Σερβίρετε σαν γαρνιτούρα ή σαν ζεστό ορεκτικό.

  

 

Κόστος συνταγής: 5€  

 

Πηγή: Περιοδικό mytv

 

 

MOST POPULAR
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 2
15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 2594100
FAX: 210 2594000

Για να διαφημιστείτε στο FTHIS.GR επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας:

Διεύθυνση Διαφήμισης:
e-mail: info@fthis.gr
Tηλ.: 210 2594100

Like us Follow us Find us
fthis.gr
Daphne