counter

Αχλάδια σε γλυκό κρασί Σάμου με παγωτό βανίλια-κανέλα

Αχλάδια σε γλυκό κρασί Σάμου με παγωτό βανίλια-κανέλα

  • Καθαρίστε πολύ προσεκτικά τα αχλάδια µε ένα ξεφλουδιστήρι αφήνοντας πάνω το κοτσάνι. Βάλτε τα σε ένα κατσαρολάκι όρθια και κολλητά µεταξύ τους. Γεµίστε µε το κρασί. Ρίξτε τη φλούδα λεµόνι και βράστε σε χαµηλή φωτιά περίπου για 20 λεπτά µέχρι να µαλακώσουν (αν το κρασί δεν είναι αρκετό για να τα σκεπάσει, προσθέστε νερό).

 

  • Βγάλτε από τη φωτιά και αφήστε µέσα στο κρασί για 1 ώρα. Βγάλτε από την κατσαρόλα και τοποθετήστε στο ψυγείο µέχρι να κρυώσουν.

 

  • Βγάλτε το παγωτό από την κατάψυξη και αφήστε σε θερµοκρασία δωµατίου 10-15 λεπτά µέχρι να µαλακώσει. Ρίξτε την κανέλα και ανακατέψτε καλά µε µια σπάτουλα.

 

  • Ξανατοποθετήστε στην κατάψυξη τουλάχιστον για 2 ώρες. Σερβίρετε τα αχλάδια σε βαθύ µπολ µε παγωτό κανέλα και λίγο ξύσµα λεµόνι. 

 

 

Κόστος συνταγής: 11€  

Πηγή: Περιοδικό mytv

 

 

MOST POPULAR
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 2
15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 2594100
FAX: 210 2594000

Για να διαφημιστείτε στο FTHIS.GR επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας:

Διεύθυνση Διαφήμισης:
e-mail: info@fthis.gr
Tηλ.: 210 2594100

Like us Follow us Find us
fthis.gr
Daphne