counter

Αχηβαδάκια με πλιγούρι & μυρωδικά

Αχηβαδάκια με πλιγούρι & μυρωδικά

  • Βάλτε τις αχηβάδες σε ένα βαθύ µπολ µε νερό και τρίψτε τες καλά για λίγα λεπτά µεταξύ τους ώστε να φύγει η άµµος από το κέλυφός τους.

 

  • Τοποθετήστε ένα κατσαρολάκι στην εστία και σε µέτρια φωτιά σοτάρετε το σκόρδο και το κρεµµύδι ψιλοκοµµένα, προσθέστε την ντοµάτα τριµµένη και ρίξτε το πλιγούρι.

 

  • Καβουρδίστε για 2 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς και ρίξτε τις αχηβάδες. Προσθέστε το νερό και µόλις βράσει, αποσύρετε από την εστία. Βάλτε ένα καπάκι ή κλείστε µε µεµβράνη και αφήστε για 10 λεπτά µέχρι το πλιγούρι να τραβήξει όλη την υγρασία.

 

  • Τέλος, ψιλοκόψτε και προσθέστε τα µυρωδικά, αρκετό ελαιόλαδο και το ξύσµα λεµονιού. Ελέγξτε το αλάτι και ανακατέψτε µε ένα πιρούνι. Σερβίρετε αµέσως.

  

 

Κόστος συνταγής: 7€ 

Πηγή: Περιοδικό mytv

 

MOST POPULAR
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 2
15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 2594100
FAX: 210 2594000

Για να διαφημιστείτε στο FTHIS.GR επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας:

Διεύθυνση Διαφήμισης:
e-mail: info@fthis.gr
Tηλ.: 210 2594100

Like us Follow us Find us
fthis.gr
Daphne