counter

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Τσαούσης

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Τσαούσης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο ηθοποιός, Γιώργος Τσαούσης.

Ο Γιώργος Τσαούσης άφησε την τελευταία του πνοή στις 27 Δεκεμβρίου και η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή σήμερα μέσω μιας ανακοίνωσης από “Το σπίτι του ηθοποιού” στα social media.

Η ανακοίνωση από το “Σπίτι του ηθοποιού”

«Ο Γιώργος Τσαούσης, αγαπημένος συνάδελφος και σπουδαίος άνθρωπος έφυγε από την ζωή στις 27 Δεκεμβρίου 2021 σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στην οικογένειά του, στους συναδέλφους του και σε όσους τον γνώριζαν. Ο κ. Σάκης Κεχαγιόγλου, ο γνωστός ποινικολόγος που είναι ανιψιός και βαφτισιμιός του, προσέφερε εις μνήμη του στο Ίδρυμα ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ το ποσό των 5.000 € (πέντε χιλιάδων ευρώ) και τον ευχαριστούμε από καρδιάς γι΄ αυτή του την χειρονομία που μας συγκίνησε όλους.
Ο Γιώργος Τσαούσης εκτός από ένας σπουδαίος αλλά και σεμνός ηθοποιός, ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος, καλός, ευγενικός, δίκαιος και δοτικός ο οποίος είχε συμμετάσχει σε πάρα πολλές ταινίες και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις αφήνοντας πάντα το στίγμα του. Ευχόμαστε καλό κουράγιο στην οικογένειά του που μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν δίπλα του φροντίζοντάς τον με πάρα πολλή αγάπη. Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας Γιώργο. Θα μας λείψεις!»

Γιώργος Τσαούσης Φιλμογραφία

  • Αιχμάλωτοι του μίσους (1972)[παρουσιαστής εκπομπής στην τηλεόραση]
  • Ο μάγκας με το τρίκυκλο (1972)
  • Μαριχουάνα stop! (1971)
  • Ο επαναστάτης ποπολάρος (1971)
  • Οι αμαρτωλοί (1971)
  • Η Μεσόγειος φλέγεται (1970)
  • Ο απίθανος (1970)
  • Ο αχαΐρευτος (1970)
  • Ένας μάγκας στα σαλόνια (1969)[παρέα Σταθοπούλου]
  • Οι μνηστήρες της Πηνελόπης (1968) [Σωτήρης]
  • Πατέρα κάτσε φρόνιμα (1976)[με την παρέα που τσακώνεται με τον Κωνσταντάρα]
  • Αχ! Αυτή η γυναίκα μου (1967) [Φαίδων]
  • Το πιο λαμπρό αστέρι (1967)

 

 

MOST POPULAR
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 2
15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 2594100
FAX: 210 2594000

Για να διαφημιστείτε στο FTHIS.GR επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας:

Διεύθυνση Διαφήμισης:
e-mail: info@fthis.gr
Tηλ.: 210 2594100

Like us Follow us Find us
fthis.gr
Daphne